×

Discokalas.se – Discolampor och roliga tillbehör till kalaset!

Här kan ni hyra häftiga discolampor, högtalare, rökmaskin, bubbelmaskin, konfetti, uv-ljus till kalaset. Vi har även glowsticks, självlysande armband, självlysande glasögon, bunny ears, självlysande stavar. Ring och boka på tel. 070-769 50 63. Välkomna!

Marie, en mästare på desserter

some text Lär dig av en mästare, Marie Skogström lär ut sina bästa knep hur du lyckas med desserten..Läs mer!

3 goda tips när du bokar festlokal!

1. Boka festlokalen i tid
2. Boka festlokalen i tid!
3. Nej, vi skojar inte! Boka festlokalen i god tid om du vill ha den festlokal du tänkt.
Vi rekommenderar att ni bokar 12-15 månader i förväg, speciellt sommarmånaderna bokas upp tidigt.

Annonser

some text
some text

Se i vår film hur enkelt gör du ditt kalas till ett RIKTIGT discokalas med lite ljus, rök och glowsticks!

Hyr ett av våra discokalaspaket och lägg till några av de självlysande tillbehören och barnen kommer att bli mer än helnöjda. Med riktigt discoljus, rök eller bubblor blir det en rolig och häftig upplevelse även för de som inte är så glada för att dansa! Ta en titt på vår demofilm överst på sidan så förstår ni direkt vad vi pratar om!

Hyr ett komplett paket!

Här hittar ni allt ni behöver till ert disco, vare sig ni ska anordna skoldisco, disco hemma eller i lokal till bra pris.
Vi har många roliga ljuseffekter och tillbehör att välja på till discokalaset men för att göra det enkelt för er så har vi satt ihop några kompletta discokalaspaket att utgå ifrån. Skulle ni inte hitta det ni letar efter så ring och fråga, vi har det mesta!

Lätt att koppla ihop

Utrustningen kräver inga tekniska genier för att handhas utan är busenkel att koppla ihop! Den får med lätthet plats i vilken personbil som helst och finns att hämta i Åkarp, mitt i mellan Malmö och Lund.

GÖR SÅ HÄR:

4 - Bokning

Ring oss på tel. 070- 769 50 63 eller skicka ett mail!

TOP