×

Discokalas.se – Discolampor och roliga tillbehör till kalaset!

Här kan ni hyra häftiga discolampor, högtalare, rökmaskin, bubbelmaskin, konfetti, uv-ljus till kalaset. Vi har även glowsticks, självlysande armband, självlysande glasögon, bunny ears, självlysande stavar. Ring och boka på tel. 070-769 50 63. Välkomna!

Marie, en mästare på desserter

some text Lär dig av en mästare, Marie Skogström lär ut sina bästa knep hur du lyckas med desserten..Läs mer!

3 goda tips när du bokar festlokal!

1. Boka festlokalen i tid
2. Boka festlokalen i tid!
3. Nej, vi skojar inte! Boka festlokalen i god tid om du vill ha den festlokal du tänkt.
Vi rekommenderar att ni bokar 12-15 månader i förväg, speciellt sommarmånaderna bokas upp tidigt.

Annonser

some text
some text

FRÅGOR & SVAR

Så här funkar det när du hyr av oss!

Maila eller ring! Vi hjälper dig med tips och råd om vad du behöver till ditt kalas. När du bestämt dig för vad du vill ha så lägger vi en bokning och bestämmer tid då ni kan hämta utrustningen.

Ni hämtar utrustningen på Baravägen 3 i Åkarp på avtalad tid. Ni undertecknar ett hyresavtal samt betalar kontant eller med kort på plats. Medtag legitimation!

Ni lämnar tillbaka utrustningen på avtalad tid på samma adress. Viktigt att ni håller den avtalade tiden då vi har begränsade öppettider!

Vanliga praktiska frågor

Ja, det är lätt att transportera och får plats i vilken personbil som helst!

Vi har inga fasta öppettider! Ni kontaktar oss antingen per mail eller telefon och så bokar vi in en tid då ni kan hämta och lämna.

Det är ytterst viktigt att ni håller de tider vi kommit överens om då vi endast har begränsade öppettider. Lämnar ni inte tillbaka utrustningen i utsatt tid så debiteras ni en dygnshyra extra.

Frågor gällande utrustning

Det är den absolut vanligaste frågan och svaret är NEJ! Det är en enkel installation som vem som helst klarar av och tar inte mer än max 10 minuter.

När ni hämtar rökmaskinen så är den fulltankad och varar i snitt till 3-4 discokalas utan påfyllning

Ja det kan den tyvärr, det beror på vilken sorts rökdetektor som används! Kontrollera med lokalägaren först innan ni bokar om det går att använda så slipper ni dyra överraskningar!

Såpbubbelvätskan som medföljer varar ca 45 minuter vid oavbruten användning av bubbelmaskinen.

Såpbubbelvätskan består mestadels av vanlig såpa blandad med vatten och är helt ofarlig för golv och interiör. Det kan dock bli halt på golvet och vi rekommenderar att ni har en svabb i närheten och torkar av golvet efter användning.

TOP